Home » Gratis Super Mario Run » Vergeet de schakelaar van de Nintendo – Super Mario Run Android Releasedatum is definitief bevestigd

SUPER MARIO RUN KOMT NAAR ANDROID DEZE WEEK ALS EXCLUSIEVE IPHONE DEAL TOT EEN EINDE KOMT.

Super Mario Run Android release dateNINTENDO • SAMSUNG

Nintendo is ten slotte het vrijgeven van de Super Mario Run spel in Android
Android gebruikers zullen tenslotte kundig voor hun handen krijgen op Super Mario Run.
Het Nintendospel werd oorspronkelijk aangekondigd tijdens de lancering van Apples iPhone 7 september vorig jaar en tot nu toe was het alleen beschikbaar voor iOSgebruikers.
Nu een tweet van Nintendo in de VS is gebleken dat zal de mobiele titel beschikbaar zijn voor Android gebruikers van 23 maart.
De tweet, die gisteren werd geboekt, blijkt dat “Android versie van #SuperMarioRunbeschikbaar zal zijn op 3/23 met de Ver.2.0.0 update! Pre-register nu.”
Super Mario Run is een eindeloze runnerspel in de trant van Temple Run met spelers simpelweg te tikken van de weergave te maken van Mario springen over obstakels die in zijn weg.
Het spel bevat ook een nieuwe slag modus waarin kan gespeeld worden tegen gamers over de hele wereld.
Super Mario Run onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt, met meer dan 50 miljoendownloads opgenomen na 15 December uitgebracht op Apple apparaten.
De nieuwe app bereikt 40 miljoen downloads na slechts vier dagen, werd de toegevoegde tien miljoen bevestigd op 23 December.
Om te vieren het wereldwijd bereiken, Nintendo onlangs besloten om het uitdelen van 10 Rally Tickets voor de modus Toad uit te leggen: “We hopen dat iedereen zal genieten van het plezier van de Rally van Toad.”
Het spel werd onlangs bijgewerkt met de Super Mario Run vriendelijke Run game modus waarmee je race tegen de geesten van uw vrienden in Toad Rally.
Hoewel de lancering van de Super Mario Run op Android zal enorm populair heeft het spel voor enige kritiek komen.
Ten eerste, de volledige iOS versie kost £7,99 die vele fans hebben gevoeld is te veelte betalen voor een mobiel spel.
Andere problemen behoren niet zijnde kundig voor offline spelen met smartphoneshoeven een constante internetverbinding om het spel te spelen.
Het is op dit moment onduidelijk als deze kwesties zal worden gewijzigd op de Android versie, maar we moeten weten meer wanneer het later deze week heeft uitgebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *