Home » 8 ball pool coins » 8 Ball Pool™

Basisregels II: Spin

We moeten eerst een kijkje nemen op de “Spin” techniek, zoals dit de meest cruciale is en vaak genegeerd. Het spel doet niet voeren deze gameplay werktuigkundigezorgvuldig, dus beter lezen dit eerst.

 

U kunt gewoon de cue bal op de rechter bovenhoek van het scherm onttrekken. Plaatsen van het contactpunt recht op zal het onderste deel van de bal toestaan de balte draaien zodra het hits een bal. De richting zullen achteruit op het raken van de bal van een object. Hoe lager het contactpunt is, zal er meer spinnen. Ook, hoe groterde kracht die u toewijst, meer spin zal worden gegenereerd.

 

Het contactpunt op de top van de witte bal te plaatsen kan de witte bal te volgen door middel van eenmaal het maakt contact. Hetzelfde geldt met de kracht toegepast, hoe meer vermogen, hoe meer volgen.

 

Zijde spinnen kunt u de cue bal hoek in de richting die u wenst. Je het contactpunt in de rechterkant, de witte bal zal draaien naar rechts na het raken van het midden.Hetzelfde geldt met links.

 

Onthoud: Hoe sneller de reizen, de de rechtere de bal zal stuiteren. Hoe langzamerde reizen, de meer hoek zal de witte bal te nemen.

8 Ball Pool Mini Guide

8 Ball Pool is een poolspel gemaakt door een van de meest populaire Flash-gebaseerde Browsergames, Miniclip. Dit spel is nu een gratis-te-downloaden met in-app aankoopopties en het is aan jou hoeveel zal u uitgeven voor het. Het spel kan nog steeds worden afgespeeld zonder te laten vallen een dubbeltje, maar nog steeds, sommige munten kopen is nog steeds prima!

 

Hieronder zijn de eigenschappen van het spel,

1-OP-1 OF 8 SPELERS TOERNOOIEN CONCURREREN

 

Verfijnen van uw vaardigheden in de praktijk arena, nemen over de wereld in 1-vs-1wedstrijden of deelnemen aan toernooien om te winnen van trofeeën en exclusievesignalen!

http://www.8ballpoolgratishack.nl/

SPEEL VOOR ZWEMBAD MUNTEN EN EXCLUSIEVE ARTIKELEN

 

Cue en tabel aanpassen! In elke concurrerende 1-vs-1 wedstrijd die je speelt, zal er zwembad munten op het spel staat wint de wedstrijd en de munten zijn van jou. Ukunt deze gebruiken om hoger gerangschikte wedstrijden met hogere inzetten, of om nieuwe objecten in de Poolwinkel te kopen.

 

DAAG UW VRIENDEN UIT

 

Vrienden spelen is eenvoudig: Meld u aan met uw Miniclip of Facebookaccount enu zal zitten kundig voor daag uw vrienden uit 8 ball pool coins hack rechtstreeks uit het spel. Daag vrienden, overal en altijd, en Pronk met uw vaardigheden.

 

NIVEAU OMHOOG

 

8 Ball Pool van level systeem betekent dat u bent altijd een uitdaging. Wedstrijden om te verhogen van uw ranking en krijg toegang tot meer exclusieve wedstrijd locaties, waar je tegen alleen de beste spelers van de Pool spelen te spelen.
Post Tagged with , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *